Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Ove Bring
  

Vra frfattare

Ove Bring

Klicka fr strre bild - Bring, Ove

Född 1943 i Stockholm, disputerade 1979 på en avhandling om diplomatiskt och juridiskt skydd av utlandsinvesteringar. Därefter var han under flera år folkrättsrådgivare på UD och från och med 1993 professor i internationell rätt, först på Uppsala universitet och därefter på Stockholms universitet och Försvarshögskolan.
Bring har tidigare på Atlantis givit ut den utgångna boken "Neutralitetens uppgång och fall".

FOTO: © Pawel Flato

Pressklipp

Boken är en av många volymer som pensionerade professorer inom skilda discipliner fått tid över att skriva. Den kräver inga förkunskaper och vittnar om en berömvärd önskan att till en vidare allmänhet kommunicera ett helt yrkesliv av fackkunskaper och ett djupt personligt engagemang i säkerhetspolitik och fredsabete.
Elisabeth Mansén, Svenska Dagbladet

Detta är en välskriven och läsvärd bok som belyser de historiska händelserna ur en annorlunda vinkel ... Boken är av intresse för alla historieintresserade.
Anna-Karin Skoglund, BTJ

Bcker


De mänskliga rättigheternas väg
 
Parthenonsyndromet
 
Kvinnor och kungar