Nyheter

Bokrelease på Uppsala slott

2013-02-26

Sten Westerberg presenterar sin biografi om Clas Rålamb i Rikssalen den 5 mars kl 17.

Välkommen till Rikssalen på Uppsala slott för att fira Sten Westerbergs nya bok Clas Rålamb - maktspelare i storhetstidens Sverige
Landshövding Peter Egardt, Slottsduvan och Bokförlaget Atlantis bjuder härmed in till en kväll om Clas Rålamb (1622-1698).
Rålamb närvarade vid Kristinas abdiktation i Rikssalen, där vår bokpresentation äger rum. Han var landshövding i Uppland, diplomat med hemliga uppdrag i utlandet, överståthållare i Stockholm, samlare av konst och böcker, änkling två gånger, far till dussintalet barn.
Sten Westerberg, tidigare statssekreterare, har skrivit den första biografin om Clas Rålamb. Vilken plats passar väl bättre att presentera den på än Uppsala slott? I anslutning till presentationen kommer slottsbaren att vara öppen för den som vill införskaffa dryck och tilltugg. Boken säljs till ett förmånligt pris. TID: Tisdagen den 5 mars kl. 17-19.
PLATS: Rikssalen, Uppsala slott.
OSA: Senast den 4 mars till Atlantis, e-post info@atlantisbok.se eller tel. 08-545 660 70 eller. Inbjudan gäller för två personer.

Läs mer om boken "Clas Rålamb" genom att klicka HÄR!

Arkivet