Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Mitt namn är Aram
  

Vra bcker

Mitt namn är Aram

Klicka fr strre bild - Mitt namn är Aram

""Författaren återgår i dessa angenäma minnen till den värld som var Fresno i Kalifornien under åren 1915 till 1925, och till sina närmaste släktingar i den världen under de åren. Det vill säga till den fula lilla staden som innehöll hela den stora komiska världen, och till de stolta och vilda medlemmarna av släkten Saroyan som i sig innefattade hela mänskligheten.
Den här boken har i högre grad än någon av författarens tidigare böcker tillkommit utan möda, anspänning eller något annat sådant elände som enligt utsago brukar hemsöka författare som är lika angelägna som denne att sända ett budskap genom seklerna. Tvärtom - författaren har helt enkelt skrivit ned orden medan han i sitt stilla sinne avnjutit deras innehåll."" (Ur författarens förord.)
Illustrerad.
Översättning: Sven Barthel.

ISBN:

9789174863444

Antal sidor:

167

Bandtyp:

Inbunden

 

Frfattare:

William Saroyan

mne:

Atl. väljer ur världslitteraturen
Skönlitteratur, prosa