Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Attack mot intigheten
  

Vćra böcker

Attack mot intigheten

Attack mot integriteten

Tommy Olofssons nya diktsamling ""Attack mot intigheten"" Àr en poetisk replik riktad mot hans förra diktsamling Vem har talat om för dig att du Àr naken?. Den tidigare diktsamlingen utgÄr frÄn den första frÄga som Gud stÀller till mÀnniskan, sÄsom den formuleras i Första Moseboken.
I sin jakt efter livsmening gÄr nu Olofsson vidare och skriver om sina förÀldrars sista dagar och död, en plÄgsam erfarenhet som stÀrker den egna kÀnslan av ytterst tillfÀllig livsnÀrvaro. Han skriver ocksÄ en turbulent diktsvit om en innerlig men brÀcklig kÀrlek. De hÀngivna men ÀndÄ djupt ambivalenta kÀrleksdikterna handlar om ett försök att bekÀmpa tomheten och intigheten, alltings gradvisa förfall, men allting slutar inte i uppgivenhet och kapitulation inför livets hÄrt trÀngda villkor. HÀr finns ett livsbejakande trots och en tacksam lovsÄng till livet och vad det har att erbjuda alla som har fÄtt chansen.

ISBN:

9789173533096

Antal sidor:

112

Bandtyp:

Inbunden

 

Författare:

Tommy Olofsson

Ämne:

Skönlitteratur, lyrik