Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Patricia B
  

Vra bcker

Patricia B

Patricia B

Kenne Fant har en unik erfarenhet av och insikt i maktpositionernas psykologi. I denna roman beskriver han maktens följder i en familj i affärslivet. Här finns framgångens fartblindhet liksom motgångens ångest. Lockelser och påfrestningar tävlar om utrymmet. Och finanskrisernas osäkerhet lurar om hörnet.

Huvudpersonen i Kenne Fants nutidsroman om det godas kamp mot det onda i affärslivet är den viljestarka koncernledaren Patricia "Pat" Borenhielm. Hon har en utstrålning som kan göra henne oemotståndlig. Hon blir det inte minst för den radikale frilansjournalisten Sören Nilsson.
Kring Pat grupperar sig den mordmisstänkte farfadern som grundat koncernen samt den avhållna farmodern. Vidare brodern Ulf, en uppblåst hasardspelare, och Pats osjälviske far Göran, som till hennes förtvivlan i fadersuppror begår självmord i unga år. Ingen inom Familjen undgår att bli hårt prövad. Som så många i finanskrisens och den ekonomiska omoralens förlängningar.

ISBN:

9789173534086

Antal sidor:

295

Bandtyp:

Inbunden

 

Frfattare:

Kenne Fant

mne:

Skönlitteratur, prosa

Pressklipp

Kenne Fant har skapat en roman fylld av etiska och filosofiska tankar. Den tilldrar sig visserligen i finansvärlden, men den handlar lika mycket om hur vi behandlar varandra som människor. Svek, översitteri, lögner och kärlek - allt finns där.
Och - inte minst aktuellt just nu - vrider och vänder den på mansrollen.

-Christina Flodman, Nerikes Allehanda

Tycker du att denna bok verkar bra ska du inte missa:


Vargmänniskan
 
Luisella