Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Kalabaliken på Gärdet (Sam Nilsson)
  

Vra bcker

Kalabaliken på Gärdet

En TV-chefs memoarer

Kalabaliken på Gärdet

Sam Nilsson är den som har varit tv-chef längst i Sverige, från 1981 till 2000. Hans memoarer är ett viktigt bidrag till vår nutidshistoria, medialt, politiskt och kulturellt.

Sam Nilsson är den som har varit tv-chef längst i Sverige, från 1981 till 2000, och det under en period av omvälvande förändringar för public service-tv som utmanades av en alltmer konkurrensutsatt mediemiljö. Men han har också gjort en lång resa från det lilla samhället Norsjö i Västerbotten där han föddes. Efter journalistjobb i Norrland och Stockholm, blev han partisekreterare i högerpartiet och fick sedan uppdraget som "kraftkorn" på Sveriges radios centralredaktion. Efter åren på tv arbetar han idag bland annat med att främja utbildning och kultur i Norrbotten och Västerbotten. Hans memoarer är ett viktigt bidrag till vår nutidshistoria, medialt, politiskt och kulturellt.

ISBN:

9789173536264

Antal sidor:

350

Bandtyp:

Inbunden

 

Frfattare:

Sam Nilsson

mne:

Memoarer & biografier