Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Till Berlin (Agneta Blomqvist)
  

Vra bcker

Till Berlin

Till Berlin

Det är lätt att ta sig till Berlin, Sveriges närmaste kontinentala storstad. Upplev Berlin på nytt genom denna inspirerande, informativa och underhållande litterära resebok.

Det är lätt att fascineras av Berlins kulturella rikedom, dess avspända och toleranta livsstil, dess historia i fråga om katastrofer och framsteg. Agneta Blomqvist har bott månadsvis under många år i staden, strövat, upplevt och iakttagit. Resultatet är denna inspirerande, informativa och underhållande litterära resebok. Förord av Lars Gustafsson. Illustrerad av Stina Eidem.

Provls boken

ISBN:

9789173536790

Antal sidor:

200

Bandtyp:

Häftad

 

Frfattare:

Agneta Blomqvist

mne:

Övrig facklitteratur
E-böcker
Utblick

Pressklipp

Det är en inspirerande reseskildring, man kan göra staden, flanera i den, bara genom att läsa hennes bok.

Agneta Blomqvist har ett skarpt öga och mycket att berätta.

Det är en lättsam, underhållande och riktigt lärorik bok som hon skrivit.

Yvonne Gröning, Dala-Demokraten

Till Berlin är i allra högsta grad läsvärd även för den som aldrig varit i Berlin och till och med för alla som inte ens avser att resa dit. Den är inte bara en utmärkt reseguide. Den är i allra högsta grad en bok i egen rätt.
Crister Enander, Tidningen Kulturen

Det är istället en läsvärd liten bok för den som vill hitta det som finns bortom den klassiska reseguiden – eller bara få en trevlig läsupplevelse. Till sin hjälp har Agneta Blomqvist fina teckningar av Stina Eidem, och några gånger också kortare textpartier av maken och författaren Lars Gustafsson. Att boken dessutom är vackert formgiven av Sebastian Wadsted gör totalupplevelsen till en njutning.
Anders Q Björkman, Svenska Dagbladet

Så. Trots att det finns massor med guideböcker om Berlin, ofta med en förmodat ungdomlig vinkel på nattliv, subkulturer och hipp shopping, bör den som ska åka till Berlin lägga till Till Berlin i bagaget.
Nina Lekander, Kvällsposten

Tycker du att denna bok verkar bra ska du inte missa:


Fru Blomqvists matbok
 
Herr Gustafssons familjebok
 
Mitt Tokyo