Deprecated: mysql_connect(): The mysql extension is deprecated and will be removed in the future: use mysqli or PDO instead in /storage/content/83/2004383/atlantisbok.se/public_html/inc/d_base.php on line 8 Atlantis Bokförlag AB | Mannen från Suez av Wilhelm Agrell
  

Vra bcker

Mannen från Suez

En underrättelseroman

Klicka fr strre bild - Mannen från Suez

Officiellt är Jakob i Tel Aviv för att knyta kontakter på en konferens om internationell terroristbekämpning. Men hans verkliga uppdrag är att så diskret som möjligt avveckla ett politiskt alltmer belastande samarbete mellan Sverige och Israel. Bit för bit dras Jakob in i en familjetragedi och ett skuggspel med en okänd motpart. Mannen från Suez är en berättelse om underrättelsearbetets sällsamma lockelse och ett Israel där känslan av att vara oövervinnerlig för länge sedan blivit alltmer ihålig.

Provls boken

ISBN:

9789173537889

Antal sidor:

250

Bandtyp:

Inbunden

 

Frfattare:

Wilhelm Agrell

mne:

Deckare
E-böcker

Pressklipp

Bilden av människor som hjälplösa brickor i ett svåröverskådligt, inte alltid så rent politiskt spel förmedlas övertygande. Samtidigt blir romanen en trovärdig skildring av ett mellanösterndrama med Israel som central part i en lång rad av krigskonflikter. Romanen är välskriven och fängslande i sin successiva demaskering av verkligheten och dess människor.
Ingvar Engvén, BTJ

Tycker du att denna bok verkar bra ska du inte missa:


Ett krig här och nu
 
Flykten
 
Fru Petrovas sko